Dua tiga hari lepas… aku teman kawan kawan aku shopping…. macam macam dorang beli…

Tiba tiba dorang decided nak pergi beli kain…. untuk program orentasi budak budak asrama SMK Kuhara…. untuk kesekian kalinya, aku masuk kedai kain ni…

Tak lain tak bukan… Kedai Kain Starlight…. ala… kedai yang dikatakan buat jualan tutup kedai la… promosi murah gila la… kaw kaw la…. huhu…

Tengoklah ayat ayat promosi yang dia lekat hampir semua ceruk di kedai ni… hahahaha

After done oberserved… i DON’T think it’s cheap at all…. kain baju melayu biasa RM7 semeter sedangkan boleh dapat RM5 di kedai lain…. so promosi?? na… to me it’s a joke….

Emmmm aku dapat tau, kedai ni nak tutup da… tokeynya nak pindah Kota Kinabalu lak …. Jalan Segama berhampiran Burger King…. dan nama baru kedai ni nanti di sana dipanggil Kedai Kain Nilai… i wonder does it mean beli kain kat kedai tu berNILAI atau dia ambik kain dari NILAI negeri sembilan yang memang terkenal dengan harga kain yang murah tu…

There you have it… aku tak katakan semua kain kat situ mahal… cuma i don’t think the tauke being honest cause some of the stuff there quite expensive…